Mainos
Mainos

MTV3:n tanssitähtönen "Miguel" Tommola: Latinolook haudataan - katso kuuma video

MTV3 Uutisten 30-vuotisjuhlagaalassa nähtiin eilen tanssin kiemuroita uutisista tuttujen kasvojen askelkuvioina.

Parhaaksi tanssitaiteilijaksi arvovaltainen raati valitsi kevennyksistä tunnetun Mika Tommolan cha cha cha. Asunsa takia Mustaksi pantteriksi tituleeratun Tommolan mukaan tanssi alkoi sujua paremmin hänen löydettyään sisäisen latinonsa, tulisen "Miguelin".

Vaikka Miguel olikin voittoisa, haudataan hahmo nopeasti, Tommola sanoo. Osasyynä on Miguelin lookin vaatima varsin "antava" asu.

–En kestä olla täällä rintakarvat paljaana, Tommola paljastaa.

Vaikka Tommola ei aiokaan ottaa voittopalkinnokseen saamaansa asua arkikäyttöön, kertoo hän vaalivansa sitä kuin aarretta.

–Pidin illalla kotona vähän aikaa, mutta ei se oikein... Näin suomalaisena on vaikea vetää minnekään rintakarvat paljaana, tulee vähän orpo olo. Laitan sen varmaan lasivitriiniin, se on jollain tavalla hieno.

Myöskään Tommolan vaimoa asua ei erityisesti sytyttänyt.

–Ei vaimo kuitenkaan hävennyt miestään. Asua ei silti aiota käyttää kahdenkeskeisissä hetkissä, Tommola kuittaa.

Performanssi vetosi raksaduunareihin

Tanssitähti on saanut suorituksestaan runsaasti palautetta. Tommolaa itseään sykähdyttää eniten kahden raksaduunarin aamuisella työmatkalla antama kannustus.

–Miguel hei, hyvin tanssittu, he huusivat. Olin siitä otettu.

Tunnustusta tuli myös kotoa.

–14- ja 16-vuotiaat pojat naureskelivat ensin, että "isä, sä oot vähän nolo", Mutta lähetyksen jälkeen äänenpainot hieman lievenivät. "Et sä ookaan ihan nolo," kuului tuomio.

Tommolan mukaan hauskinta koko hommassa oli se, että tuli tehtyä jotain sellaista, mistä ei tiedä yhtään mitään.

–Me olimme kaikki oman mukavuusalueemme ulkopuolella ja ihan hermona. Mutta lopputuloksesta tuli sellainen olo, että kiva että tein. On kiva kaivaa itsestään esiin uusia puolia.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme