Mainos
Mainos

MTV3:n toimittaja jumissa lentokentällä: Puhelimen kanssa nukkumaan

MTV3:n toimittaja on yksi niistä yli sadasta suomalaisesta, jotka joutuvat odottamaan Innsbruckin kentällä yön yli lentoaan takaisin Suomeen.

Finnairin tämänpäiväinen lento Helsinkiin peruuntui teknisen vian takia. Lennon oli määrä lähteä kello 16.40.

– Olimme jo koneessa istumassa, kun kapteeni ilmiotti teknisestä viasta. Innsbruckin kentällä ei ollut sen konetyypin mekaanikkoa paikalla, joten siirryimme terminaaliin odottamaan lisätietoja, kertoo Tulosruudun uutispäällikkö Timo Kunnari.

Terminaalissa STS Alppimatkojen opas tiedotti hiihtomatkalaisille, että korvaavaa lentoa tulisi odottaa yön yli. Matkailijat siirrettiin muutamaan lähialueen hotelliin yöksi.

– Joukossa oli monia pikkuvauvoja, joten sääliksi käy heidän perheitään, rankka matka. Osa matkustajista oli kuitenkin jopa iloisia, että saivat yhden lisäyön täällä keskieurooppalaisessa kaupungissa!

Huomisesta lentoaikataulusta ei ole tietoa, joten suomalaismatkustajat nukkunevat puhelimen vieressä odottaen soittoa oppaalta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme