Mainos
Mainos

MTV3:n vaalibloggaajat ruotivat nyt perussuomalaisia ja presidenttikisaa

Perussuomalaisten vaaliohjelma ja vuoden 2012 presidentinvaalit ovat aiheita, joihin MTV3:n vaalibloggaajat pureutuvat tänään julkaistuissa teksteissään.

Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Matti Apunen kertoo löytäneensä kadoksissa olleen vasemmiston perussuomalaisista.

– Jos lainkaan luette perussuomalaisten talouspoliittista ohjelmalitaniaa, havaitsette nopeasti, että sen paatos on puhdasta vasemman laidan tavaraa.

Apusen mukaan ulkoministeri Alexander Stubb (kok.) onkin perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin "ehkäpä täydellisin käänteisversio".

Yrittäjä Marko Kulmalan mielestä medioiden taas pitäisi jättää puoleiden vaaliohjelmat vaille huomiota.

– Perussuomalaisten ohjelma on puhutuin, mutta sillä ei voi johtaa maata, tuskin edes Perussuomalaisia. Meille äänestäjille pitää esittää suuri tavoite, jonka toteutumista pystytään mittaamaan.

Muun muassa kirjailijana tunnettu Jussi Lähde tähyää jo vuoden 2012 presidentinvaaleihin. Jos keskusta saa vaalivoiton, puolueen puheenjohtaja Mari Kiviniemen on Lähteen mukaan ryhdyttävä presidenttiehdokkaaksi.

–Vaalivoittaja-Kiviniemi näet nousisi nopeasti presidenttigallupeissa ja aloittaisi (Sauli) Niinistön kauan odotetun kannatuksen alenemisen

Myös Lähde pohtii perussuomalaisten tilannetta.

– Tällä hetkellä vain kaksi puoluejohtajaa näyttää siltä, että he uskovat puolueensa menestyvän vaaleissa, Timo Soini ja Mari Kiviniemi, Lähde lataa.

Lue Apusen blogia: Laitahyökkääjä

Lue Kulmalan blogia: Kuin raivo äänestäjä

Lue Lähteen blogia: Herrat pitävät vaaleista

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme