Mainos
Mainos

MTV3:n vaalibloggaajat ryöpyttävät politiikkaa ja mediaa

MTV3:n kolme vaalibloggaajaa ovat aloittaneet kevään urakkansa räväkästi.

Muun muassa kirjailijana tunnettu Jussi Lähde tyrmää väitteen, jonka mukaan politiikka on henkilöitynyt. Ongelmana on hänen mukaansa henkilöiden puute.

— Katsokaa puheenjohtajia Katainen, Kiviniemi, Urpilainen – kaikki politiikan formulalapsia, joita heidän vanhempansa ovat valmentaneet politiikan karting-radoilla pienestä pitäen. Nuhteettomia, sisäsiistejä, tylsiä ja tuntemattomia. Epähenkilöitä.

Yrittäjä Marko Kulmalan mukaan joka puolueen listoilla riittää epäpäteviä ihmisiä.

— Olen tukenut kokoomusta, mutta äänestänyt vihreää ehdokasta, koska omassa vaalipiirissä valitulla puolueella on ollut tarjolla vain juntteja, Kulmala kirjoittaa.

Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Matti Apunen taas ryöpyttää "julkkisehdokkaille" naureskelua mediassa.

— Oman kokemukseni mukaan ”julkkiskansanedustajia” on hyviä ja huonoja. Parhaat heistä tekevät tunnollisesti töitä ja yrittävät olla vain kohtuullisesti julkkiksia. Ehdokkaina he ansaitsevat sen, että heiltä kysytään muustakin kuin misseydestä ja maalivahtiudesta.

Lue Apusen blogia: Laitahyökkääjä

Lue Kulmalan blogia: Kuin raivo äänestäjä

Lue Lähteen blogia: Herrat pitävät vaaleista

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme