Mainos
Mainos

MTV3 Uutisten kuntatentti: Valtuustopaikat kelpaavat ministereille

Syksyn kuntavaaleissa ehdolle asettuneet kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki (vas.) ja asunto- ja viestintäministeri Krista Kiuru (sd.) eivät sulkisi istuvilta ministereiltä mahdollisuutta toimia myös kunnallispolitiikassa.

Kiuru ja Arhinmäki arvioivat MTV3 Uutisten vaalitentissä luottavansa siihen, että ministeri pystyy hoitamaan työnsä samaan aikaan kunnolla sekä valtioneuvostossa että kunnanvaltuustossa.

Arhinmäen ja Kiurun tavoin sisäasianministeri Päivi Räsänen (kd.) ja puolustusministeri Carl Haglund (r.) ovat ehdolla kuntavaaleissa.

Ympäristöministeri Ville Niinistö (vihr.) puolestaan muistutti, että kunnissa tehdään niin tärkeää ruohonjuuritason työtä, että siihen tulisi paneutua syvällisesti ja istunnoissa on oltava olla riittävästi läsnä.

MTV3 Uutisten kuntavaalitenttiin Keravalla osallistuneista ministereistä Niinistö ja pääministeri Jyrki Katainen (kok.) eivät ole ehdolla kuntavaaleissa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot