Mainos
Mainos

MTV3 Uutisten kysely: Perhe-elämä liian aikataulutettua

Selvä enemmistö suomalaisista pitää perheiden arkea liian aikataulutettuna. Vain pieni osa on tyytyväinen arjen aikatauluihin, ja vielä harvempi haluaa arkeen lisää aikataulutusta.

MTV3 Uutisten kyselyssä mielipiteet jakautuvat kuitenkin sen suhteen, onko lapsilla liikaa vai sopivasti harrastuksia. Suurin osa kyselyyn vastanneista sanoo, että lapsilla on nykyään liikaa harrastuksia. Toisaalta harrastusten määrää pitää sopivana yli kolmannes vastaajista.

Suurin osa lapsista osallistuu ohjattuun harrastukseen yhdestä kolmeen kertaan viikossa.

Rahaa harrastuksiin muutama satanen

Kyselyn mukaan vain viidesosa suomalaisista käyttää lapsen harrastuksiin yli tuhat euroa vuodessa.Yleisimmin rahaa kuuluu alle 500 euroa.

MTV3 Uutisten teettämään kyselyyn vastasi lähes 1 900 suomalaista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot