Mainos
Mainos

MTV3 Uutisten tiedot: Kristillisille sisäministerin paikka, liikenneministeriö vasemmistoliitolle

MTV3:n politiikan toimituksen päällikkö Timo Haapala kertoo MTV3:n Seitsemän Uutisissa, että tulevan hallituksen ministerien salkkujaosta on tippunut jo tietoja. Haapalan mukaan ollaan jo hyvin lähellä sopua.

– Tietojemme mukaan kristilliset saisivat sisäministerin paikan. Kulttuuri- ja urheiluministeriö menisi vasemmistoliitolle, samoin kuin liikenneministerin paikka. Lisäksi vihreät saa ympäristöministeriön.

Haapalan mukaan alustavien tietojen mukaan SDP olisi saamassa ainakin valtiovarainministerin, ulkoministerin, oikeusministerin, opetusministerin ja peruspalveluministerien salkut. Viestintä- ja asuntoasiat yhdistetään ja tämäkin ministeriö menee SDP:n alaisuuteen.

Kokoomukselle taas olisi ilmeisesti menossa pääministerin paikan lisäksi työ- ja elinkeinoministeriö, kuntaministeriö sekä maatalousministeriö ja sosiaali- ja terveysministeriö.

– Stubb saa varmaan EU- ja ulkomaankauppaministerin tehtävän. Ilmeisesti paikka ei kuitenkaan ihan täydellisen hyvin kelpaa Stubbille, Haapala sanoo.

Hallituspuolueet pitävät tiedotustilaisuuden kello 20.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme