Mainos
Mainos

Muhoksen liiketalon palosta miljoonien vahingot

Muhoksen keskustassa Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevan liiketalon palosta aiheutuu miljoonien eurojen vahingot. Kalevan verkkosivujen mukaan tulipalo vei myös lukuisten ihmisten työpaikat. Liikekeskuksen suurin yritys Rautia on työllistänyt kymmenkunta ihmistä.

Tulipalo syttyi iltayhdeksän jälkeen. Päivystävän palomestarin mukaan palo on alkanut laantua, mutta siitä muodostuu edelleen voimakasta savua.

Kukaan ei ole loukkaantunut palossa.

Palokunta yritti aiemmin rajata palon kauppakeskuksen yksikerroksiseen päätyyn, mutta ei onnistunut. Rakennuksen toinen pääty on kaksikerroksinen.

Noin 3000-neliöisessä rakennuksessa oli liikehuoneistoja ja opiskelija-asuntoja. Palokunta ehti käydä tarkistamassa asunnot ennen tulen leviämistä. Palomestarin mukaan opiskelija-asuntola oli tyhjillään syysloman vuoksi. Kauppakeskuksen liikkeet olivat palon syttymishetkellä jo kiinni.

Voimakkaasti levinneen palon syttymissyystä ei ole tietoa. Rakennuksessa on edelleen kyteviä pesäkkeitä, joita palomiehet joutuvat sammuttelemaan. Kalevan verkkosivujen mukaan palomiehet aloittavan rakenuksen syttymissyyn tutkimisen jo tänään.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme