Mainos
Mainos

Munakassa riemuitaan Munamiehen voitosta

Munamiehen kotikylässä Munakassa on iloittu pienen mutta sielukkaan hahmon voittoa MTV3:n Putous-viihdeohjelmassa eilisiltana. Munamies päihitti vuoden sketsihahmokilpailun finaalissa valvovan rakennusmestarin Timo Harjakaisen 52 prosentin äänisaaliilla.

Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevassa Munakassa puuhataan nyt voitonjuhlia sankarille.

- Jo eilen tuli viestiä kyläläisiltä, että nyt järjestetään kyläjuhlat Munamiehen kunniaksi. Tottakai pitää ensiksi saada itse Munamies kiinni ja kysyä, onko hän tulossa tännepäin. Kyllä täällä on sitten vastaanotto, ja pienet juhlatkin saadaan aikaiseksi, lupaa Munakan kylätoimikunnan puheenjohtaja Tero Haukkala.

Munakan kylässä on suunniteltu alustavasti myös mökin rakentamista Munamiehelle. Suunnitelmien mukaan mökki palvelisi kyläläisiä silloin, kun pieni ja pyöreä hahmo ei itse ole paikalla.

- Mökki-ideaa ruvetaan ilman muuta heti työstämään. Hiihtolomien jälkeen pitää kokoontua yhteen ja pähkiä tätä asiaa.

Tv-ohjelmasta suursuosioon noussut Munamies on piristänyt myös kotipaikkansa Munakan kylätoimintaa.

- Munamiehestä on tullut ikään kuin Munakan mannekiini, ja kyllä se lämmittää kovasti kylän ihmisten mieliä. Tämä on tuonut piristysruiskeen kylälle, ja nythän pääsemme vasta tositoimiin, kun Munamiehelle tuli eilinen voitto, Haukkala hehkuttaa.

- Tämä on ollut yllättävä ja positiivinen mainoskampanja. Itselleni on tullut yhteydenottoja sellaisiltakin kyläläisiltä, jota ovat lukeneet asiasta vasta lehdistä. He ovat sanoneet, että ovat mukana tässä projektissa ja että tämä on loistava juttu.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme