Mainos
Mainos

Muoti tulee ja menee vauhdilla

Muotivaatteet vaihtuvat liikkeissä uusiin jopa 3-4 viikossa. Pikkuputiikeissa hinnat ovat huimia.

Muodin seuraaminen on nykyään entistä vaikeampaa ja kalliimpaa. Trendit tulevat ja menevät, esimerkiksi viime kesän armeijakuosien tilalle on noussut jo DDR-ihannointi ja kotimainen retrohenkisyys. Edelläkävijät tilaavat muotiuutiset jo kännykkäänsä ennen kuin vaatteet ovat ehtineet edes kaupan hyllylle.

Nuorisovaatteet ovat kalliita ja pukukopeissa hikoillaan, sillä trenditietoiset osoittavat juuri pukeutumisellaan kuulumista tiettyyn joukkoon.

Uusin keksintö muotibisneksessä ovat muotiuutiset ja kuvalliset trendiartikkelit kännykässä. Ilmainen palvelu on toiminut reilun kuukauden. Vaatimuksena on värinäytöllinen kännykkä.

Muotibisneksen yksi tärkein ominaisuus onkin nykyään nopeus.

Stylisti Teri Niitti kertoo, että nyt ollaan nopean trendikaman kierrätyksessä eli keskimäärin muotiliikkeen tangossa roikkuva t-paita vaihtuu toiseen 3-4 viikkon välein.

Pikkuputiikeissa tahti ei ole ihan näin hurjaa, mutta hinnat ovat huimia. Ivana Helsingin maatuskamekosta saa pulittaa kolmisen sataa euroa.

Erityisesti suomalaisuus käy kaupaksi. Ja ikärajoja nuorisomuodille ei ole.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme