Mainos
Mainos

Muumion löytyminen johtaa sosiaaliviraston käytäntöjen tarkastamiseen

Helsingin kaupunki aikoo tarkistaa sosiaalivirastojensa työkäytäntöjä. Syynä tarkistamiseen on asunnossaan kuusi vuotta kuolleena virunut mies. Helsingin kaupungin sosiaalivirasto oli maksanut asunnon vuokran miehen eläkkeestä koko tältä ajalta. Sosiaalivirastossa ei oltu huomattu, että heidän asiakkaansa oli ollut kuusi vuotta kuolleena kotonaan, koska virasto vain välitti hänen eläkkeensä ja vuokransa. Sosiaaliviranomaisten mukaan välitysasiakkaiden tietoja ei tarkisteta yhtä tiukkaan kuin toimeentuloasiakkaiden, joten tilanne pystyi jatkumaan niinkin pitkään.

Myös sosiaali- ja terveysministeriössä ollaan huolestuneita ihmisten nykypäivän asenteista. Sosiaali- ja terveysministeriön mielestä ihmisten asenteita olisi muutettava, jottei vastaavanlaisia syrjäänjäämisiä tapahtuisi.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot