Mainos
Mainos

MV-julkaisu katosi jälleen verkosta

MV-julkaisu on kadonnut verkosta. Verkkojulkaisun sivuilla oli tänään aamulla vain virheilmoitus.

Ilja Janitskin -niminen profiili kertoo sosiaalisen median VK-palvelussa, että julkaisu on niin pitkään suljettu, kunnes uusi vastuullinen on löytynyt.

–  Olen totaalisen kyllästynyt ns. "isänmaallisten taisteluun keskenään", profiilissa kirjoitettiin.

MV-julkaisu on kadonnut aiemminkin hetkellisesti. Esimerkiksi kesällä verkkosivu oli hetkellisesti kiinni.


Janitskinia epäillään rikoksista

Ilja Janitskin on MV-julkaisun perustaja. Andorralainen tuomioistuin päätti viime viikolla, että Janitskinia ei luovuteta Suomeen. Janitskinia epäillään poliisin mukaan yhteensä kymmenistä rikoksista.

Hänet on vangittu poissaolevana asiaan liittyen ensimmäistä kertaa jo viime vuoden lokakuussa epäiltynä muun muassa törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja törkeästä kunnianloukkauksesta. Kun uusia rikosepäilyjä tuli ilmi, hänet vangittiin toistamiseen viime kesäkuussa. Rikosepäilyt liittyvät hänen pyörittämäänsä MV-julkaisuun.

Janitskin otettiin kiinni Suomen poliisin pyynnöstä elokuussa Andorrassa.

Andorralaisen tuomioistuimen päätös ei ole vielä lainvoimainen. Iltalehti kertoi viime viikolla, että syyttäjällä on 15 päivää aikaa valittaa päätöksestä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme