Mainos
Mainos

Myllylä pahastui dopinghuhuista

Hiihtäjä Mika Myllylä on pahastunut itseensä kohdistuneista dopinghuhuista.

Mika Myllylän käytös on ihmetyttänyt toimittajia, koska hän on vuoroin aikonut hiihtää ja vuoroin perunut osanottonsa kilpailuihin kuumeen takia.

-Olen kuullut ikäviä huhuja ja ne tuntuvat pahalta. En halua ajatella dopinghuhuja, sillä minä ja lääkärini tiedämme oman tilanteeni, Myllylä sanoi tänään pidetyssä tiedotustilaisuudessa. Hänet testattiin hemoglobiinista ennen takaa-ajoa. Tulos oli sallittu, mistä todistaa Myllylän kilpaileminen takaa-ajossa. Jos arvot olisivat ylittäneet rajan, Myllylän numerolappu olisi jäänyt testipaikalle. Lahden kisojen mediakeskuksessa on pyörinyt kiivaana huhu, jonka mukaan Myllylän eilinen dopingtestin tulos olisi pitänyt hänet poissa tämän päivän 30 kilometrin kisasta.

Hiihtäjä ei halunnut kommentoida ystävänsä Jari Isometsän dopingkäryä, sillä kyse on Isometsän elämästä ja hänen henkilökohtaisesta ratkaisuistaan. -Käry oli kuitenkin huono juttu suomalaiselle maastohiihdolle ja hiihdon maajoukkueelle, Myllylä sanoi.

Mika Myllylän toiveissa on päästä hiihtämään 50 kilometriä.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme