Mainos
Mainos

Myllylän kuolema huomioitu myös ulkomailla

Tieto ex-hiihtäjä Mika Myllylän kuolemasta on levinnyt myös kansainväliseen mediaan. Muun muassa norjalainen Aftenposten kirjoittaa Myllylän kuolemasta nettisivuilllaan.

Uutisessa Norjan entiset maastohiihtäjät Pål Gunnar Mikkelsplass ja Bjørn Dæhlie muistelevat Myllylän hiihtouran saavutuksia.

Myös Ruotsissa Myllylän kuolema on uutisoitu laajalti viestimissä. Ex-hiihtäjän kuoleman noteerasivat muun muassa SVT, Svenska Dagbladet, Expressen ja Dagens Nyheter.

Dagens Nyheterin juttu luotaa muun muassa Myllylän uran tähtihetkiä 1990-luvulla, jolloin hän muodosti yhdessä Harri Kirvesniemen ja Jari Isometsän kanssa yhden maailman parhaista hiihtomaajoukkueista. Lehti kirjoittaa myös, että Myllylä muistetaan yhtenä Lahden MM-kisoissa vuonna 2001 kärähtäneistä hiihtäjistä.

Norjan ja Ruotsin lisäksi Myllylän kuolema on huomioitu virolaisessa mediassa. Kuolemasta kirjoittavat muun muassa Postimees ja Eesti Päevaleht.

Suru-uutinen kosketti monia - katso video MTV3 Katsomosta (Tulosruutu 5.7.2011)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Myllylän traaginen tarina - katso video MTV3 Katsomosta (Tulosruutu 5.7.2011)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kokkola järkyttyi kuolinuutisesta - katso video MTV3 Katsomosta (Kymmenen uutiset 5.7.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme