Mainos
Mainos

Myös Korhoselle paineita kentältä

Keskustan kenttäväen keskuudessa myös puoluesihteeri Jarmo Korhosen suosio on koetuksella. Korhonen ei pääsee yhtään helpommalla keskustan kenttällä kuin puoluejohtaja Matti Vanhanen, ilmenee MTV:n uutisten tekemässä kyselyssä puolueen piiritoimikuntien jäsenille.

Keskustan gallup-kannatuksen laskun myötä myös usko puoluesihteeriin on koetuksella, vaikka yli puolet katsookin Korhosen onnistuneen tehtävässään hyvin (54 %). Vuosi sitten prosentti oli kuitenkin peräti 72 eli Korhosen onnistumisprosentti on tippunut liki 20 prosenttiyksiköllä..

- Minun mielestäni hän on saanut arvosanan tyydyttävä. Odotan, että hän vielä parantaa juoksuaan, kommentoi helsinkiläinen Juha Sarlund.

Vuosi sitten Korhosen katsoi onnistuneen huonosti vain 6 prosenttia, nyt luku on noussut 18 prosenttiin. EU-vaaleissa mitataan myös Korhosen onnistumista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme