Mainos
Mainos

Myräkkä jatkuu viikonlopun yli

Varsinkin lounaisessa Suomessa erittäin rajusti perjantain aikana puhaltaneet tuulet alkavat hellittää yöllä. MTV3:n meteorologi Pekka Pouta ennustaa, että yölläkin myrskyää vielä paikallisesti, mutta kovin rintama on jo ohi.

Poudan mukaan ajokeli riippuu tällä kertaa ennen kaikkea teiden kunnossapidosta. Lounaassa keli on sateinen ja loskainen. Minne kunnossapitokalusto ei ole ennättänyt, voi keli olla autoilijoille erittäin huono ja vaarallinen.

- Jatkuvan lumisateen jälkipuolella tulee lumi-räntäkuuroalue toisensa jälkeen. Etelärannikolla sade on suurelta osin vettä, Pouta sanoo.

Viikonlopun aikana on Poudan mukaan itään ja pohjoiseen on luvassa jatkuvaa lumisadetta. Etelämpänä saadaan sekä lumikuuroja että vettä. Tämä luonnollisesti saa miettimään, kannattaako lähteä esimerkiksi autoilemaan viikonlopun ratoksi.

- Myräkkä heikkenee todella hitaasti. Sunnuntaina sataa enää heikosti. Mutta maanantaina on taas uuden sadealueen vuoro.

MTV3:n sivuilta löytyvästä sadetutkasta voi seurata myrskyn etenemistä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme