Mainos
Mainos

Myrsky esti Finnairin koneen laskeutumisen Kuopioon

Finnairin ATR-tyyppinen potkurikone ei pystynyt lumimyrskyn takia laskeutumaan Kuopion kentälle. Kone joutui palaamaan varakentälle Helsinkiin.

Finnairin lento Helsingistä Kuopioon joutui palaamaan myöhään illalla Helsinki-Vantaan lentokentällä. ATR-tyyppinen potkurikone ei pystynyt lumimyrskyn takia laskeutumaan Kuopion kentälle kahden laskeutumisyrityksen jälkeenkään. Kone palasi kello 22.45 varakentälle Helsinkiin.

Koneen laskeutuminen Helsinki-Vantaalle tehtiin hätävalmiudessa, sillä sen sisätiloissa oli havaittu savua. Paikalla oli pelastuslaitos, mutta mitään sammutettavaa koneesta ei löytynyt. Koneessa oli 66 matkustajaa.

Illan viimeinen lento Helsingistä Kuopioon onnistui laskeutumaan, mutta se oli reilut puoli tuntia aikataulusta myöhässä. Airbus-kone laskeutui Kuopion kentälle kello 1.10. Finnairin tiedotuksen mukaan myrsky saattaa vaikeuttaa lentoja vielä maanantaina.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme