Mainos
Mainos

Myrsky johti taksipulaan pääkaupunkiseudulla

Viime yön myrsky kasvatti pääkaupunkiseudun taksijonot huimiksi. Kaikki liikenevät autot ohjattiin Helsinki-Vantaan lentokentälle ja satamiin, jotta myöhästyneillä lennoilla ja laivoilla saapuneet matkustajat pääsivät kotiin.

- Sunnuntai-iltana ei perinteisesti ole paljon takseja töissä, kun ei ole paljon asiakkaitakaan. Mistä niitä sitten yhtäkkiä saa? Kaikki, jotka kykenivät, tulivat töihin, kertoo pääkaupunkiseudulla liikennöivän Lähitaksin toimitusjohtaja Raimo Heikkonen.

Taksijonot venyivät, koska paljon matkustajia saapui epätavalliseen aikaan, jolloin julkinen liikenne ei juurikaan kulje. Heikkonen harmittelee myös tiedotusta: takseilla ei ollut tietoa siitä, että myöhästyneet lennot saapuivatkin vielä yön aikana.

Sekä Lähitaksista että Helsingin taksista kerrotaan, että osa ajoista myöhästeli pahasti. Lähitaksi jopa lopetti ennakkovarausten vastaanoton aamuyöllä.

Helsingin taksin mukaan ruuhkia oli vielä aamun työmatkaliikenteessä, mutta aamupäivällä pääkaupunkiseudun taksiliikenne oli palautunut normaaliksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme