Mainos
Mainos

Mysteeri Jyväskylän luulöydön ympärillä syvenee – poliisi vaitonainen

Poliisi ei vahvista Keskisuomalainen -lehdessä ollutta tietoa siitä, että Jyväskylässä löydetty luu olisi ihmisen jalka.

– En vahvista mitään tietoja niistä luunkappaleista. Me tutkimme huolellisesti ja kerron myöhemmin kaiken sen, mitä on kerrottavana. Tutkimukset kestävät vähintään ensi viikon, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Eila Koivuniemi MTV Uutisille.

Keskisuomalainen kertoi eilen silminnäkijähavaintoihin vedoten, että löydetty jalka oli luuta, eikä mukana näkynyt lihaa.

Silminnäköijöiden mukaan jalassa oli pitkävartinen musta sukka ja musta Crocs-mallinen jalkine. Iltalehden tietojen mukaan alueelta olisi löytynyt myös toinen jalka, mutta tätäkään tietoa poliisi ei vahvista.

Luut löytyivät kaivuutöiden yhteydessä Jyväskylän Seppäläntien varrelta. Alueella suoritetaan perusparannustöitä ja rakennetaan uutta ajorataa nykyisen Seppäläntien rinnalle. Luut havaitsivat kaivuutöitä suorittaneet työmiehet, jotka ilmoittivat poikkeuksellisesta löydöstä poliisille. 

– Alue on nyt eristetty, ja jatkamme toisaalla töitä. Olemme sopineet, että emme kommentoi enempää asiaa, kertoo vastaava työnjohtaja Jonne Puurtinen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme