Mainos
Mainos

Mystinen ja vakava onnettomuus: Sama auto kolaroi kolmesti

Porissa on sattunut epätavallinen ja vakava onnettomuus, jossa sama auto on ollut osallisena ilmeisesti kolmessa kolarissa, kertoo poliisi.

Poliisi sai kello 11.34 ilmoituksen, jonka mukaan Helmentieltä Halpahallin pihassa henkilöauto olisi törmännyt pysäköityyn autoon.

Hetken kuluttua poliisi sai uuden ilmoituksen samasta autosta Paperitehtaankadun risteyksessä, jossa auto oli ajanut toisen kolarin.

Tästä auto oli polisiin mukaan kiihdyttänyt erittäin kovaa vauhtia Linnansillan yli Konepajanrantaa kohden. Puimuritehtaan kohdalla kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja törmännyt matkustajan puoleinen kylki edellä vastaan tulleen katumaasturin keulaan.

Etumatkustajan paikalla istunut vuonna 1990 syntynyt paikallinen mies loukkaantui kriittisesti. Kuljettajana ollut 1989 syntynyt mies ei loukkaantunut vakavasti. Hän puhalsi alkometriin nolla promillea, mutta huumepikatesti näytti positiivista, eikä miehellä ole ajo-oikeutta.

Katumaasturin kuljettaja selvisi lievin vammoin. Myöskään aikaisemmissa törmäyksissä ei kukaan loukkaantunut vakavasti.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme