Mainos
Mainos

Mystinen nuoren naisen kuolema paljastui surmaksi Rovaniemellä

Perjantaina Rovaniemeltä kuolleena löytyneen nuoren naisen kuolinsyy on paljastunut surmaksi. Rovaniemen rikospoliisin ja oikeuslääkärin viikonvaihteessa tekemät tutkimukset osoittavat varmuudella, että naisen kaulalle kohdistunut voimakas väkivalta on johtanut nopeaan kuolemaan.

Kuoleman aiheuttaneesta väkivallanteosta epäillään samana päivänä kuollutta 21-vuotiasta miestä. Nuoret olivat seurustelleet keskenään, mutta suhde oli viime aikoina rakoillut. Rovaniemen rikospoliisin mukaan miehen kuolemaan ei tällä haavaa näytä liittyvän rikosta.

Nuoret löydettiin parin kilometrin päässä toisistaan Ounasrinteen kaupunginosasta perjantaina. Mies löytyi aamupäivällä Salmenperä 1:n pihalta verisenä ja loukkaantuneena, ja hänet todettiin kuolleeksi myöhemmin Lapin keskussairaalassa. 20-vuotias rovaniemeläisnainen löytyi kuolleena Kuntotie 4:ssä sijaitsevasta kerrostaloasunnosta noin kello 16.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme