Mainos
Mainos

Myyjien hurjat kokemukset - paniikkinappi tuo henkistä tukea

Yksin työskenteleminen varsinkin illan lähestyessä pelottaa monia. Kauppojen aukiolon laajentumisen myötä yli kolmasosa myyjistä työskentelee ainakin osan työajastaan yksin.

Halkokarin Salessa työskentelevä Piia Roiha ei pelännyt aiemmin jäädä yksin työpaikalleen, mutta yksi tilanne muutti kaiken.

– Minua uhattiin kynällä silmään. Pääsin hyvin yli tapahtuneesta, mutta pelon tunne on joka ilta tallella, Roiha kertoo.

MTV3:n uutistenFacebook-sivustollakeskustelevat ihmiset ovat myös kertoneet omista kokemuksistaan häiriköiden kanssa.

– Paniikkinappi tuo pientä henkistä tukea, mutta toimintaviive ei takaa fyysistä koskemattomuutta. Ryöstön yrityksestä ja varkaista olen toistaiseksi selvinnyt pahimmillaankin muutaman viikon painajaisilla, mutta en usko jokaisen sekopään juoksevan karkuun terävää kieltä, kertoo yksi keskustelijoista.

- Entisessä työpaikassani pubissa tuli uhkaava tilanne, mutta poliisit tulivat todella nopeasti avuksi, kun kuulivat minun olevan yksin töissä, kertoo toinen keskustelija.

Osa kaupoista on nykyään auki jopa ympäri vuorokauden. Turvattomuuden tunne näkyy myös vartiointiliikkeiden palveluiden lisääntyneenä kysyntänä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme