Mainos
Mainos

Myymälävarkaan kaatama Harri Holkeri lahjoitti korvaukset hyväntekeväisyyteen

Kaksi vuotta sitten kaadettu ja itsensä pahasti loukannut valtioneuvos Harri Holkeri on saanut korvauksen vammoistaan ja lahjoittanut sen hyväntekeväisyyteen.

- Terveyteni ei ole hinnoiteltavissa. Siksi olen lahjoittanut pysyvästi haitasta saamani 5 000 euroa hyväntekeväisyyteen, Holkeri kertoi MTV3:n uutisille.

Myymälävaras kaatoi Holkerin marraskuussa 2008 rynnätessään kaupasta ulos. Holkeri kaatui pahasti katuun ja hänelle jouduttiin asentamaan tekonivel lonkkaan.

Vuosi sitten Helsingin käräjäoikeus tuomitsi myymälästä rynnänneen miehen sakkoihin vammantuottamuksesta ja näpistyksestä. Hänet määrättiin maksamaan Holkerille korvauksia pysyvän haitan lisäksi kivusta ja särystä sekä sairaanhoitokustannuksista. Holkerin mukaan hänen terveydentilansa on ratkaisevasti heikentynyt tapauksen seurauksena.

Kaksi vuotta tapahtuman jälkeen korvaukset Holkerille maksoi valtiokonttori, koska myymälävarkaalta itseltään rahaa ei löytynyt.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme