Mainos
Mainos

Naantalin öljynjalostamon tulipalo saatu sammumaan

Neste Oilin öljynjalostamolla Naantalissa syttynyt tulipalo on saatu sammumaan. Viestintäpäällikkö Kaisa Lipponen vahvistaa tiedon MTV3:n uutisille. Tulipalon jäähdytystyöt jatkuvat kuitenkin edelleen. Tilanteessa kukaan ei loukkaantunut.

Sähköhäiriö valtakunnanverkossa oli ensin katkaissut tuotannon jalostamolla, minkä jälkeen yhdellä tuotantolinjalla syttyi tulipalo, kerrotaan Neste Oililta. Tulipalo aiheutti normaalia suurempaa soihdutusta ja ympäristöön levisi hajua.

Tuotanto jalostamolla on sähkökatkon takia vielä seisahduksissa, mutta se pyritään yhtiön mukaan käynnistämään uudelleen mahdollisimman pian.

Varsinais-Suomen hätäkeskus sai palosta ilmoituksen iltaseitsemän jälkeen. Paikalle lähetettiin parikymmentä pelastusyksikköä.

Raskasta raakaöljyä jalostava Naantalin jalostamo on ollut toiminnassa 1950-luvulta lähtien. Se valmistaa muun muassa liuottimia ja bensiiniä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme