Mainos
Mainos

Näin huipputapaaminen vaikuttaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla: Poliisi voi rajoittaa liikkumista, katseluterassi suljetaan yleisöltä

Videolla: Trump: Putinin tapaaminen on "helpoin kaikista"

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin huippukokous Helsingissä vaikuttaa myös Helsinki-Vantaan lentoaseman toimintaan.

Finavian mukaan vierailu näkyy Helsinki-Vantaan lentoasemalla korkean tason turvallisuus- ja erityisjärjestelyinä. Muu lentoliikenne pyritään kuitenkin järjestämään mahdollisimman häiriöttömästi.

Vierailu rajoittaa myös lentokoneiden katselu- ja kuvausmahdollisuuksia lentokentällä ja sen ympäristössä.

– Helsinki-Vantaalla sijaitseva lentokoneiden katseluterassi suljetaan kolmen päivän ajaksi 15. heinäkuuta kello 7 alkaen. Se avataan uudelleen yleisökäyttöön 18. heinäkuuta kello 7, jonka jälkeen katseluterassi on avoinna normaalisti, Finavian tiedotteessa kerrotaan.

Lue kaikki aiheeseen liittyvät uutisjutut: Trump ja Putin Suomessa

Poliisi voi rajoittaa liikkumista

Vierailun aikana myös poliisi voi rajoittaa myös liikkumista lentoaseman turva-aitojen lähistöllä. Käytännössä rajoitukset hankaloittavat lentokoneiden spottaamista ja valokuvausta lentoaseman suuntaan, tiedotteessa todetaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme