Mainos
Mainos

Näin kamppailulajien harrastajat kommentoivat bussikuskitapausta

Potku.net on taistelu-, kamppailu-, ja itsepuolustuslajeja harrastavien informaatio- ja keskustelupaikka Internetissä. Myös viime helmikuussa bussikuskin pahoinpitelyyn syyllistynyt Sitav Ako Abdullah oli foorumin aktiivinen jäsen. Mies on jättänyt keskustelufoorumille lähes 1800 viestiä ennen hänen vangitsemistaan.

Potku.netin käyttäjät ovat perustaneet oman keskusteluketjun, jossa he kommentoivat Abdullahin tapausta ja pohtivat syitä miehen väkivaltaiseen käytökseen.

Sympatiaa ei heru

Suurin osa foorumille kirjoittaneista on tuominnut Abdullahin teot täysin. Monet ovat myös ihmetelleet, miksei miehen mahdollisesti väkivaltaiseen käytökseen puututtu aiemmin.

– Kerran-pari tapasin kyseisen henkilön. Nuorella miehellä oli ainakin silloin aika paljon virtaa. Ei kai tuossa tapauksessa paljon epäselvää ole, nimimerkki paappa kirjoittaa foorumilla.

– Tässä voin vain todeta että aivot on kiuhuneet (ehkä) mielenterveyden ja huumaavien aineiden vuoksi vahvasti yli ja se ei tee teosta millään muotoa hyväksyttävää, vaikka taasen meistä jotkut voivat tätäkin puolta ihmisessä ymmärtää, clancy b kirjoittaa.

–Myötätuntoa ei tule multa noille hakkaajille eikä varsinkaan tälle Sitaville, vaikuttaa kyllä semmoiselta kaverilta että hakee väkivaltatilanteita ja on myös siitä itse kertonut joten tuo tuomio 4,5 v. on liian lepsu. Toivottavasti emme saa lukea jatkossa tiedotusvälineistä kummastakaan hakkaajasta mitään vastaavanlaista, nimimerkki superlon sanoo.

Kamppailulajien maine huolettaa

Abdullahin toiminta on saanut monet foorumilaiset raivon valtaan. Kirjoittajat pelkäävät, että miehen saama julkisuus tuomitsee kamppailulajit kokonaisuutena.

–Eiköhän sovita ihan porukalla, että kyseessä on alimman luokan väkivaltarikollinen. Toivottavasti vankilassa pidetään oikein hyvänä. Harmi vain, että alaikäisenä tehdystä teosta taidetaan istua melkoisen pieni osa, joten kyseinen henkilö on vapaalla aivan liian pian. Idiooteilla on taipumus olla idiootteja koko elämänsä, jutoka kirjoittaa.

– Ei kai kukaan usko vapaaottelua harrastaneen tuomitun väkivaltarikollisen selittelyjä siitä, ettei tiennyt potkun olevan vaarallinen? Jos sitä ei oikeasti tiennyt, on yksinkertaisesti niin rikollisen tyhmä, että siitä pitäisi antaa tuplatuomio. Sitav ei ole ajautunut huonoon seuraan, vaan on itse juuri sitä. Tuollaiset mätäpaiseet pilaavat kamppailulajien maineen, nimimerkki Sylvesteri sanoo.

Lokakuun alussa avattu keskusteluketju on kirvoittanut foorumilaisilta jo lähes viisisataa viestiä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme