Mainos
Mainos

Näin kansanedustajat purkivat pettymystään sosiaalisessa mediassa

Osa kansanedustajia on purkanut avoimesti turhautumistaan ja pettymystään Facebookissa ja Twitterissä hallitusneuvotteluiden kaatumisen jälkeen.

Kahden viikon turha vääntö päättyi ratkaisemattomaan, mikä sai monen parlamentaarikon tilittämään tuntojaan. Ensimmäiset päivitykset lähetettiin samanaikaisesti kun Jyrki Katainen (kok.) ilmoitti, että hallitusneuvotteluissa on palattu lähtöruutuun.

- Kokoomus pettää aina!Pia Viitanen (sd)

- No niin, nyt heitettiin ulos Säätytalolta. Menee mielenkiintoiseksi...Mikael Jungner (sd)

- Huh huh. Tarja Filatov (sd)

- No nyt on kyllä härdellin ainekset kasassa…Ehkä parasta nukkua yön yli.Antti Kaikkonen (kesk.)

- Ei mene enää Säätytalolle. Hyvä näin! Hyvästi puolikkaat banaanit!Aino-Kaisa Pekonen (vas.)

- New dynamic in government negotiations. Socialists and the Left Alliance walk out. Politics is an intersting trade. Right? Alexander Stubb (kok.)

- En uskonut ehkä koskaan sanovani näin, mutta onpa aivan ihanaa nähdä keskustalaisia kaupungilla. Lasse Männistö (kok.)

- Demarit ja vasurit marssineet ulos hallitusneuvotteluista. Luulen, että jollain on kohta Kiviniemelle asiaa. Elsi Katainen (kesk.)

- Elämme poliittisesti hyvin mielenkiintoisia aikoja :DHanna Mäntylä (ps)

- Yölennolla ehdin perheen perässä kotiin Vaasaan…Millainenhan on neuvottelukuvio Kataisen johdolla huomenna? Miapetra Kumpula-Natri (sd)

- 13 päivää takana hallitusneuvotteluissa ja alusta alkaa...Onneksi on huomenna aikaa pelata shakkia!Arto Satonen (kok.)

- Harakka puhuu taas roskaa televisiossa. Ei Säätytalon ulko- ja turvallisuuspoliittisessa työryhmässä hyväksytty armeijan jättämistä leikkausten ulkopuolelle tai kehitysyhteistyön leikkaamista, vaikka nämä kokoomuksen suunnitelmiin saattoivat kuuluakin.Erkki Tuomioja (sd)

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme