Mainos
Mainos

Näin lakko sotkee lentoja

Ilmailualan unionin huomenaamulla viideltä alkava lakko sotkee lentoja viiveellä.

Lakko koskee Finnairia, Finncommia ja Blue1:a. Yhtiöt ovat kuitenkin ilmoittaneet liikennöivänsä normaalisti ainakin huomenna.

Finnairin mukaan yksittäiset myöhästymiset ja peruutukset ovat kuitenkin mahdollisia.

- Lakon vaikutusten arviointi on hankalaa, sillä lentojen tilanne voi muuttua lyhyelläkin aikavälillä, sanoo Finnairin asiakaspalvelusta vastaava johtaja Anssi Komulainen.

Matkustajia pyydetään saapumaan ajoissa kentälle, sillä vaikka lento olisi myöhässä, arvioituja lähtöaikoja saatetaan vielä aikaistaa.

Ylihuomenna lakko häiritsee lentoja jo pahemmin. Pitkittyessään lakko haittaa lentoja pahasti.

Blue1:n viestintäjohtaja Tom Christidesin mukaan lakko lamauttaisi yhtiön lennot loppuviikkoon mennessä.

Lamautuminen johtuu siitä, että lentokoneille pitää tehdä määräaikaishuolto joka toinen päivä. Tämä ei ole mahdollista ilman teknistä henkilökuntaa.

Finncommin mukaan sen lentoliikenne jatkuu toistaiseksi normaalina lakosta huolimatta.

Lentoyhtiöt tiedottavat mahdollisista peruutuksista ja muutoksista omilla internet-sivuillaan. Muut Helsinki-Vantaalta operoivat lentoyhtiöt liikennöivät näillä näkymin normaalisti.

(MTV3)

Tietoja lennoista myös täältä:

Helsinki-Vantaan saapuvat ja lähtevät lennot

Katso Finnairin viestintäpäällikkö Maria Mrouen haastattelu

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot