Mainos
Mainos

Näin oppositiojohtajat älähtivät - "Syrjäytymisvaara suurenee"

Oppositiojohtajille uuden hallituksen ohjelma ei käy.

- Hallitusohjelma osoittaa, että porvarihallitus ajaa oikeistolaista politiikkaa. Rikkaat ja hyvätuloiset pääsevät kuin koira veräjästä, totesi SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne.

- Koulutuksesta leikkaaminen lisää syrjäytymisvaarassa olevien määrää ja vaarantaa koulutuksen tasa-arvon, kirjoitti vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö blogissaan.

- Pieni- ja keskituloiset ja lapsiperheet joutuvat maksumiehiksi. Hallitus antaa lisärahaa armeijalle mutta leikkaa peruskoulusta, sanoi vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki.

- Koulutukseen kohdistettujen leikkausten kokoluokka on yllättävä, koska kaikki puoluejohtajat lupasivat ennen vaaleja, ettei koulutuksesta leikata, kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen totesi tiedotteessaan.

- On käsittämätön ajatus, että sama ihminen pystyisi hoitamaan sekä työministerin että oikeusministerin tehtävät, RKP:n puheenjohtaja Carl Haglund ihmetteli.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme