Mainos
Mainos

Näin SDP reagoi Putkosen mustaan listaan – "Yritys kääntää keskustelu aiheesta"

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne toteaa, että perusuomalaisten Matti Putkosen syytöksen perusuomalaisten panettelusta ovat puolueen yritys kääntää huomio kohusta.

– Tämä on perussuomalaisten yritys kääntää keskustelu sivuun varsinaisesta aiheesta. Puhutaan aidanseipäästä kun pitäisi puhuta aidasta, Rinne sanoo.

Rinteen mukaan Immosen teksti viittaisi selkeästi rasismiin, ja siksi siitä on puhuttava. Hän myös yhä perää perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soinia ottamaan selkeästi kantaa asiaan.

– Toivottavasti tätä keskustelua käydään rauhallisesti. Pyritään siihen, että suomalaisten yhteiskunnan eheys säilyy, ja ollaan valmiimpia suvaitsevaisuuteen ja monikulttuurisuuteen, Rinne sanoo.

Myös SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman otti kantaa Putkosen väitteisiin.

– Kuten Julkisen sanan neuvoston Risto Uimonen puheenjohtaja totesi Immosen viesteistä, että on annettava sellaisia lauseita, jotka kestävät päivänvaloa, Lindtman totesi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme