Mainos
Mainos

Näin Sorsakosken taistelu aikaa vastaan eteni

MTV3.fin Viihdeuutiset uutisoi huhtikuussa ensimmäisenä rakastetun laulaja Topi Sorsakosken sairastavan keuhkosyöpää.

Jo maaliskuussa Iltalehti oli kertonut Sorsakosken joutuneen perumaan keikkojaan pahojen keuhko- ja hengitystieongelmien vuoksi.

Sorsakosken manageri Juhani Mansikkamäki totesi maaliskuussa MTV3.fin Viihdeuutisille, että nyt Topin on pakko pysähtyä. Mansikkamäki kertoi ensimmäisenä MTV3.fin Viihdeuutisille syyn Topin sairasteluun: laulajalla oli huhtikuun alussa diagnosoitu keuhkosyöpä.

Syöpähoidoista huolimatta Sorsakoski pysyi läpi kevään ja kesän toiveikkaana vointinsa suhteen.

Kesäkuun haastattelussa Topi kertoi rankkojen sytostaattihoitojen vaikuttavan kaikkeen. Puhuminenkin on vaikeaa, sillä suu on täynnä haavoja.

Läpi kesän jatkuneet sytostaattihoidot eivät kuitenkaan vieneet Sorsakoskelta paloa laulamiseen, Topi ehti kesän aikana nauhoittaa kappaleet tulevalle albumilleen. Elokuun alussa Topi joutui jälleen sairaalahoitoon.

Sorsakoski, oikealta nimeltään Pekka Erkki Juhani Tammilehto menehtyi lauantaina 13. elokuuta Seinäjoen keskussairaalassa vakavan sairauden uuvuttamana. Hän oli kuollessaan 58-vuotias.

Lue koko tarina sekä laulajan ja hänen lähipiirinsä kommentit

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme