Mainos
Mainos

Näin sujui ankkuri-Nymanin ensimmäinen vuosi MTV3:lla

Uutisankkuriksi MTV3-kanavalle siirtyneellä Peter Nymanilla on paljon syytä juhlaan. Hänellä tuli elokuun 1. päivä vuosi täyteen MTV3:n ankkurina. Samalla hän on valmistautunut MTV3 Uutisten 30-vuotisjuhliin, joissa Nymanilla on iso rooli.

– 1. syyskuuta on uutisten gaalalähetys, joka on kaksi tuntia kestävä, suora tv-lähetys. Tässä tehdään päivittäin harjoituksia ja valmistellaan lähetystä, Nyman kertoo.

Vuosi MTV3:lla on mennyt Nymanin mukaan nopeasti.

– Siirtymä ei tosin tuntunut koskaan hirvittävän suurelta, sillä tv:n parissa, kameran edessä työskentely on melko samanlaista kaikkialla. Aika kodikkaasti ja totutuntuntuisesti koen olevani täällä toimituksessa.

– En odottanutkaan mitään huonoa tai kielteistä, mutta työskentely täällä yllätti minut kuitenkin myönteisesti. Täällä on erinomainen työilmapiiri, hyvä tekemisen meininki ja kivenkovia ammattilaisia. Helppo oli - omasta mielestäni ainakin - sulautua joukkoon, Nyman kertoo.

Nymanin mukaan 30-vuotisjuhlat ovat iso juttu mille tahansa mediatalolle, erityisesti sähköiselle.

– Se on merkki siitä, että media on aikuistunut ja ottanut asemansa. Samalla alkaa olla kulttuuria ja juuria, eikä ole enää mikään keltanokka. Televisio itse on melko nuori media, joten 30 vuotta mediatalolla on siinäkin mielessä kunnioitettava saavutus.

Nyman pitää MTV3 Uutisten vahvuutena tulevaisuudessakin sitä, että se on kevyempi ja joustavampi organisaatio kuin moni kilpailija.

– Se on samalla myös haaste olla pienempi kuin kilpailijansa. Tulevaisuutta on vaikea ennustaa, mutta nyt on otettu iso askel studioremontissa. Pääsimme näin visuaalisesti ja teknisestikin uudelle vuosituhannelle. Toivon MTV3:lle tasaista, hyvää kehitystä tulevaisuudessakin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme