Mainos
Mainos

Näin syntyy koukuttava päähenkilö dekkariin

Kukapa ei olisi miettinyt, miten dekkareihin syntyvät sellaiset hahmot kuin Harjunpää, Vares, Kallio, Susikoski tai Raid, jotka koukuttavat lukijansa täysin. Komisario Kari Takamäen luoja, rikoskirjailija ja MTV3:n uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä paljastaa suositun Elinkautinen-Kirja syntyy -bloginsa kolmannessa osassa omat keinonsa.

Kannattaa esimerkiksi lukea hänen ohjeensa käyttötarkoituksen suhteellisuusteoriasta ja luonnetestien merkityksestä hahmon syntymisessä.Entä miksi päähenkilön puhelimen soittoääni ja työpöydän pizzalaatikot ovat tärkeitä? Tai miten hahmolle valitaan uskottava nimi?

Muuten, liikenteestä mariseva taksikuski, ärsyttävä toimittaja tai väkivaltainen portsari ovat Sipilän mukaan huonoja valintoja dekkarin päähenkilöiksi. Miksikö? Lue se arvostetun dekkaristin blogista täältä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme