Mainos
Mainos

Nainen jäi auton alle Rautalammilla – tutkitaan tapon yrityksenä

Auto ajoi nuoren naisen yli Rautalammilla perjantai-iltana ja jatkoi matkaansa pysähtymättä, kertoo Pohjois-Savon poliisilaitos. Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä.

Todistajien mukaan uhri oli ollut ylittämättä ajorataa, kun henkilöauto lähestyi häntä. Auto oli hidastanut ja noin 10 metriä ennen uhria kiihdyttänyt ja törmännyt suoraan auton keulalla uhrin jalkoihin.

Uhri oli lentänyt auton konepellin ja tuulilasin kautta asfaltille. Vammat eivät olleet poliisin mukaan hengenvaarallisia, ja uhri pääsi sairaalasta eilen.

Poliisin mukana useita muitakin oli vaarassa jäädä auton alle.

Osa kyydissä olleista syyllistynyt pahoinpitelyyn

Autoa kuljettanut vuonna 1993 syntynyt mies on pidätetty. Kuljettaja kiisti, että olisi törmännyt uhriin tahallaan.

Lisäksi autossa oli neljä muuta henkilöä, jotka poliisi on jo vapauttanut. Poliisin mukaan osa auton kyydissä olleista oli aiemmin illalla syyllistynyt pahoinpitelyyn Rautalammin keskustassa.

Poliisin mukaan tapahtunutta tutkitaan tapon yrityksenä, rattijuopumuksena, törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja pahoinpitelynä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme