Mainos
Mainos

Nainen kuoli ulosajossa Joensuussa

Yksi ihminen kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti Joensuussa keskiviikon vastaisena yönä sattuneessa ulosajossa.

Pohjois-Karjalan hätäkeskus sai puoli kahdelta yöllä ilmoituksen, jonka mukaan Onkilammentiellä oli auto suistunut ojaan. Autossa oli sisällä kaksi ihmistä, nainen ja mies.

Onnettomuuspaikalla pelastuslaitos totesi naisen kuolleeksi. Häntä ei toistaiseksi ole tunnistettu. Mies oli tajuton, ja hänet kuljetettiin ensin Pohjois-Karjalan keskussairaalaan ja sieltä edelleen Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Miehen vammat ovat poliisin mukaan vakavia.

Vielä ei ole selvinnyt, kuka autoa ajoi. Ilmeisesti autossa oli kolmaskin ihminen. Poliisi pyytää läheisessä talossa apua pyytämässä käynyttä miestä ottamaan yhteyttä Joensuun poliisiin. Virkavalta toivoo myös yleisöhavaintoja tapahtumien kulusta.

Tie kaartuu onnettomuuspaikalla loivasti vasemmalle, ja auto oli suistunut oikealle metsään. Onnettomuuden syy on epäselvä. Auto oli matkalla Koillisväylän suunnasta Lehmon suuntaan.

Tieltä suistunut auto oli punainen viistoperäinen Opel Kadett vuosimallia 1989.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme