Mainos
Mainos

Naiset eivät loista palkkatulojen kärjessä

Miehet pitävät tiukasti hallussaan ansiotulojen kärkipaikat. Ensimmäinen nainen löytyy vasta sijalta 44. Kun tuloihin yhdistetään pääomatulot, silloinkaan listan kymmenen kovatuloisimman joukkoon ei mahdu yhtään naista.

Hissi- ja liukuporrasyhtiö Koneen henkilöstöjohtaja Kerttu Tuomas on eniten palkkatuloja saava nainen 1,2 miljoonan euron ansioilla.

Hän kuuluu Koneen johtokuntaan, jolloin palkka muodostuu peruspalkasta sekä tulospalkkiosta.

Sanoma-konsernin hallituksen jäsen ja pääomistajiin kuuluva Rafaela Seppälä nousee kokonaisansioiden listalla sijalle 11.

Hänen saamansa ansio- ja pääomatulot olivat viime vuonna yhteensä yli 10,6 miljoonaa euroa. Ansiotuloja Seppälällä oli noin 70 000 euroa.

Verokone kertoo koko maan 500 kovatuloisinta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot