Mainos
Mainos

Naisista kolmannes tyytyväinen ulkonäköönsä

Tuoreen selvityksen mukaan naisten ja miesten tyytyväisyys omaan ulkonäköönsä vaihtelee suuresti sukupuolesta riippuen.

Taloustutkimuksen Anna-lehdelle tekemän kyselyn mukaan kolmannes suomalaisnaisista on täysin tyytyväisiä ulkonäköönsä. Tuoreen kyselyn mukaan kaikkein tyytymättömimpiä ulkonäköönsä ovat 35-49-vuotiaat naiset. Heistä peräti viidennes ilmoittaa karsastavansa ulkonäköään. Osittain omaan ulkonäköönsä on tyytyväisiä reilu puolet vastanneista.

Miesten keskuudessa tyytyväisiä on reilusti enemmän: lähes 60 prosenttia miehistä ilmoittaa olevansa sinut ulkonäkönsä kanssa.

Naisilta tutkimuksessa kysyttiin myös sitä, minkä osan he vartalostaan muuttaisivat, jos siihen olisi mahdollisuus. Lähes neljäsosa vastanneista toivoi muutoksia painoonsa. Kakkosena listalla tuli vatsa ja kolmanneksi mieluiten naiset muuttaisivat jalkojensa näköä.

Kyselyn valossa ulkonäköpaineet tuntuvat painottuvan erityisesti keski-ikäisille naisille. Tutkimuksen mukaan suurin osa yli 50-vuotiaista naisista oli huomattavasti tyytyväisempiä ulkonäköönsä kuin nuoremmat kanssasisarensa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot