Mainos
Mainos

"Naiskortti ei auta Biaudeta"

Valtiotieteiden tohtori, Tampereen yliopiston professori Risto Sänkiaho kokee, että tulevissa presidentinvaalikamppailuissa ehdokkaan sukupuolella ei tule olemaan suurta merkitystä.

–Naiskortti on pelattu jo aika päivää sitten, Sänkiaho sanoo.

Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet on ensimmäinen varmistunut naispresidenttiehdokas tammi-helmikuussa pidettäviin vaaleihin.

Biaudet valittiin 2010 vähemmistövaltuutetuksi viiden vuoden määräajaksi. Häneltä puuttui virkaan vaadittava loppututkinto, mutta esittelijän, kansliapäällikkö Ritva Viljasen mukaan hänen kokemuksensa ja pätevyytensä olivat riittäviä. Valinta herätti loppututkinnon puutteen vuoksi runsaasti keskustelua.

Sänkiahon mukaan Biaudet'n loppututkinnon puuttumisella ei tule olemaan suurta merkitystä presidentinvaaleissa.

–Kyllä ne on ihan muut asiat, jotka siellä tappelee, Sänkiaho kommentoi.

(MTV3 - Wikipedia)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot