Mainos
Mainos

Näistä Jungner muistetaan

Demaritaustainen Mikael Jungner nousi Yleisradion toimitusjohtajaksi vuonna 2005. Toimitusjohtaja-aikanaan Jungner on ollut näkyvä ja kiistelty hahmo.

Ylen sisällä Jungner on melko pidetty huolimatta tiukoista säästökuureistaan. Hän on Yle-uransa aikana kääntänyt yhtiön tappiollisesta voitolliseksi. Suurelle yleisölle Jungner on kuitenkin tullut tutuksi tempauksistaan julkisuudessa.

lltapäivälehtijulkisuutta Jungner on kerännyt muun muassa avioitumalla tv-kuuluttajan kanssa ja tunnustamalla tälle vuolaasti rakkauttaan avoimessa Facebook-profiilissaan. Lisäksi Jungner latasi vaimolleen YouTube-videopalveluun tekijänoikeuksista piittaamattoman rakkausviestin.

Viime aikoina Jungner on ollut esillä kiistellessään kaupallisten tiedotusvälineiden johtajien kanssa Yleisradion roolista.

Ylen hallitus ilmoitti tänään, että Jungner ei saa toista viisivuotiskautta. Hänen seuraajakseen nousee KTM Lauri Kivinen Nokia Siemens Networksistä.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme