Mainos
Mainos

Naisystävä haki pääministerin lentokentältä

Naisystävä Sirkka Mertala oli vastassa Kaukoidästä palaavaa pääministeri Matti Vanhasta tänään Helsinki-Vantaan lentokentällä. Pariskunta poistui kentältä kaksistaan Mertalan ajamalla henkilöautolla.

Vaalirahoituskohun takia pääministeriä oli vastassa myös valtaisa joukko tiedotusvälineiden edustajia, mutta toimittajista hyvin harva huomasi pääministerin uutta naisystävää. Tämä oli pukeutunut tyylikkääseen jakkupukuun ja muodikkaaseen käsilaukkuun.

Pääministeri ottaa naisystävänsä mukaansa Ruotsin vierailulle ensi maanantaina ja tiistaina. Vanhanen osallistuu Pohjoismaiden pääministerien kesätapaamiseen. Kokouksen isäntä on Ruotsin pääministeri Fredrik Reinfeldt.

Kokouksessa käsitellään muun muassa Itämeri-yhteistyötä, Pohjoismaiden yhteistyötä kansainvälisessä kriisinhallinnassa sekä ajankohtaisia EU- ja muita kansainvälisiä kysymyksiä. Pääministerit keskustelevat myös viime vuonna Punkaharjun kokouksessa aloitetun pohjoismaisen globalisaatioprosessin jatkosta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme