Mainos
Mainos

Naisystävät muistelevat Teija Sopasta

Viime yönä menehtynyt Teija Sopanen oli pidetty ja suurisydäminen ihminen.

Hänellä oli lukuisia hyviä ystäviä, joista monet ovat nyt jakaneet muistojaan MTV3:n Viihdeuutisille.

Riitta Uosukainen:

– Tunsin Teijan yli 20 vuoden ajan. Meillä oli erittäin lämmin ja hyvä suhde. Tapasimme vuosien aikana tuon tuostakin erityisesti silloin, kun hän asui miehensä kanssa Suomenniemellä. Hassua myös, kävimme samalla kampaajalla Helsingin Mannerheimintiellä. Siellä aina kerroimme kuulumiset pikavauhtia. Minulla jäi Teijasta erittäin lämmin muisto. Muistan hänestä erityisesti hänen lämpimän äänensä.

Marjatta Leppänen:

– Teijasta jäi päällimmäisenä mieleen suurenmoinen empaattisuus ja uskollisuus ystävänä. Teija jaksoi aina olla huolissaan muistakin kuin läheisimmistä ystävistään. Hän oli huolissaan kaupan myyjän huonosta kohtelusta ja hän sai aina postissakin ylimääräisen paketin jouluisin, kun hän oli niin hyvä läheisilleen. Teijalla oli todella suuri sydän. Minulla jäi Teijasta erittäin lämmin, ihana ja valoisa muisto. Hän oli aivan ihana ihminen.

Pirkko Mannola:

– Teija oli Ystävä isolla Y:llä. Hänellä oli aivan loistava huumorintaju, eikä hänen nauruaan unohda kukaan. Hänenlaisiaan ihmisiä ei ole enää paljoa olemassa, eikä tuollaisia ystäviä eikä persoonia enää tule.

Lenita Airisto:

– Juttelin viimeisen kerran Teijan kanssa keväällä. Hän oli silloin maalla, eikä hän kertonut minulle olevansa vakavasti sairas. Hän kuulosti minusta elämäänsä tyytyväiseltä ja onnelliselta, vaikka häntä luonnollisesti harmitti Yleisradion kohtelu häntä kohtaan.

Airisto viittaa Yleisradion ja Teija Sopasen paljon julkisuutta saaneeseen eläkekiistaan. Legendaarinen tv-kuuluttaja vaati Yleisradiota maksamaan hänelle saamattomiksi jääneitä eläkkeitä. Käräjäoikeus tuomitsi Ylen Eläkesäätiön maksamaan Teija Sopaselle taannehtivasti vähän yli 23 000 euroa eläkettä. Käräjäoikeuden päätös annettiin marraskuussa 2010, mutta Ylen Eläkesäätiö valitti asiasta hovioikeuteen.

(MTV3)

Viihdeuutiset:

Viihdeuutiset:

Viihdeuutiset:

Viihdeuutiset:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme