Mainos
Mainos

"Näkyvää ja salaista" poliisivalvontaa Nelostielle

Liikkuvan poliisin Jyväskylän-yksikkö valvoo 6. - 19. huhtikuuta tehostetusti liikennettä Nelostiellä Jyväskylästä pohjoiseen. Ajanjaksoon ajoittuu myös pääsiäisen liikenne.

Tehovalvonnan aikana lisätään huomattavasti liikennevalvonnan määrää kyseisellä tieosalla. Tarkoituksena on lisätä tienkäyttäjien turvallisuutta, alentaa liikennevirran nopeutta ja vähentää yli kymmenen kilometria tunnissa sallittua nopeutta kovempaa ajavien määrää.

Tehostetussa valvonnassa pääteemoina ovat ajonopeus, ajotapa, rattijuopumus ja turvalaitteiden käyttö. Myös raskas liikenne on valvonnan piirissä.

Valvontaa tehdään vuorokauden eri aikoina näkyvästi ja salaisesti. Tehostetun valvonnan vaikutuksia tienkäyttäjien ajonopeuksiin tullaan seuraa maan Tiehallinnon automaattisista valvontapisteistä saatavista tiedoista.

Valvonnan tuloksista raportoidaan valvonnan päätyttyä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot