Mainos
Mainos

Natása Dragnic: Kanssasi Aina

Arvio: Raija Kantomaa

(Otava) Suomentanut: Tiina Hakala

Suuri rakkaustarina isolla R:llä on kuin satua ja sen toivoisi olevan totta! Natása Dragnicin esikoiskirja on täysi kymppi niille, jotka haluavat uskoa satuihin. Kirja kuuluu klassikkosarjaan jo heti ilmestyttyään.Kaunis rakkaustarina, joka ei kuitenkaan sorru imelyyteen. Sen haluaisi olevan totta ja toisaalta se voikin olla. Hurmoksellinen lukukokemus niille, jotka uskovat sielunkumppanuuteen.

"Sinä et saa lähteä enää koskaan pois." Doran ääni on haaveksiva. "Minä en lähtenyt koskaan pois." "Sitä kertaa ei lasketa, minä olin vasta lapsi enkä voinut valita."

Aivan kuin Doran ja Lukan sydämet olisivat jäleen kuuden ja yhdeksän vuoden ikäiset. Kuudentoista vuoden eron jälkeen, lapsuudessa syntynyt rakkaus roihahtaa intohimoksi. Ja johtaa väistämättä kipeään kolmiodraamaan. Dranic kuljettaa tarinaa Kroatian rannikolta Pariisin taitelijapiireihin, hurmiosta epätoivon alhoon - ja takaisin.

Kirjoittaja on toimittaja MTV3:n 45 minuuttia -ajankohtaisohjelmassa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme