Mainos
Mainos

Natural Born Killers -kerho pidätetty

Kuukausi sitten kadonnut Natural Born Killers (NBK) -järjestön jäsen Sami Huhtimo on löytynyt surmattuna.

Poliisi otti eilisen ja tämän päivän aikana surman vuoksi kiinni kaikkiaan yhdeksän henkilöä, joista kahdeksan on pidätettynä, kerrottiin keskusrikospoliisista.

-Pidätettynä on koko NBK-kerho, kertoi KRP:n rikoskomisario Rabbe von Hertzen. Osa pidätetyistä on NBK-järjestön jäseniä ja muut kuuluvat heidän lähipiiriinsä. Jo aiemmin Vantaan käräjäoikeus vangitsi miehen, joka oli järjestön jäsen.

-Kiinniottojen yhteydessä poliisi takavarikoi useita kiloja amfetamiinia. Pidätykset tehtiin pääkaupunkiseudulla, von Hertzen lisää. Pidätysten perusteina on ollut epäilyjä törkeästä huumausainerikoksesta ja henkirikoksesta.

Tutkinnallisista syistä poliisi ei voi kertoa Sami Huhtimon ruumiin löytöpaikkaa, surman aikaa tai tekotapaa.

-Surmaan voi olla montakin motiivia, mutta se ainakin tiedetään, että Huhtimo on ollut pyrkimässä pois tästä porukasta, von Hertzen sanoo. Jutun tutkintaan osallistuivat KRP:n lisäksi Helsingin, Espoon ja Vantaan poliisit.

Paljastunutta huumerikosta tutkii Espoon poliisi. Epäilyt Sami Huhtimon surmasta alkoivat sen jälkeen kun hän katosi syyskuussa; silloin hänestä tehtiin havainto 16. päivänä Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella Shell-huoltamolla.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme