Mainos
Mainos

Nauru raikui ja täytteet pölisivät - Tyynysota villitsi Helsingissä

Tänään on vietetty kansainvälistä tyynysotapäivää. Sitä vietetään jo yli sadassa kaupungissa eri puolilla maailmaa, myös Helsingissä.

Tyynysotapäivänä juhlitaan julkisen tilan käyttöönottoa ja spontaania hassuttelua. Helsingissä tapahtuma keräsi kaikenikäisiä osallistujia.

– Minulla on taktiikka: Kaikki vaan kumoon tavalla tai toisella. Yhtään en ole harjoitellut, mutta hauskaa tämä on, kommentoi Nalle taistelun tiimellyksessä.

"Kovaa liikuntaa, mutta hauskaa"

Helsingissä New Yorkista vuonna 2008 alkunsa saanut tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa. Tapahtumapaikkana oli Teurastamon piha Sörnäisissä.

– Hyvin menee. Kovaa liikuntaa tämä kyllä on, mutta hauskaa. Kaverin kanssa puhuttiin, että tällaista pitäisi tehdä vähän useamminkin, sanoo Aliisa Meskanen hengästyneenä.

Niina katselee tyynytaistelua sivusta.

– Kun mulla on kamera, niin en voi olla mukana. Ja silmälasitkin on ja nehän on täällä kielletty. Hyvältä kyllä näyttää. Jengi vaan riehaantuu.

Kaukaisimmat osallistujat Australiasta

Tyynysotatapahtuma on houkutellut osallistujia Australiasta asti.

– Tämä on mahtavaa! En voi uskoa, että tämä on todellista! En edes tiennyt, että tällaista voi olla, hehkuttaa Sunny ja jatkaa tyynyn heiluttelua.

Aika nopeasti pelivälineet alkavat hajota ja tyynyjen sisukset leviävät pitkin pihaa.

– Täällä alkaa olla pikkuhiljaa siinä pisteessä, että voi nauttia vaan tästä fiiliksestä. Tässä on ihanaa se yhdessäolo ja se, että kaikki ovat samanvertaisia, selittää Anna tyynysodan viehätystä.

Lopuksi sotatanner siivottiin yhdessä talkoilla.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme