Mainos
Mainos

NBK-jengiläisiä vangittu huumekaupasta

Rikollisjärjestö Natural Born Killersin haltuun oli päätynyt neljä kiloa amfetamiinia. Poliisi löysi huumausaineen Helsingin Pirkkolan ulkoilualueelta.

Helsingin ja Espoon poliisit ovat paljastaneet amfetamiinin salakuljetuksen. Poliisi takavarikoi lokakuussa neljä kiloa amfetamiinia Helsingissä Pirkkolan ulkoilualueelta metsäkätköstä.

Amfetamiini oli salakuljetettu Virosta Suomeen ja se päätyi rikollisjärjestö Natural Born Killers:n (NBK) haltuun. Poliisin mukaan NBK myi huumausaineen edelleen. Tapauksesta on vangittu 11 henkilöä. Heistä kolme on varsinaisia NBK:n jäseniä, yksi NBK:n kokelasjäsen ja yksi henkilö kuuluu Bats-rikollisjärjestöön.

Henkilöiden rikostaustasta löytyy mm. väkivaltarikoksia ja törkeitä huumausainerikoksia.

Esitutkinnan aikana poliisi on takavarikoinut mm. useita aseita, patruunoita, räjähdysaineita, käteistä rahaa lähes 100 000 euroa ja pieniä määriä kokaiinia, subutexia ja hasista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme