Mainos
Mainos

Nelan aviomies: Hyvä, että poliisi vetäytyi Nuuksiosta

Yli viisi viikkoa sitten kadonneen Nela Utkinan aviomies Sergei Utkin jatkaa vaimonsa etsimistä maastosta vapaaehtoisten auttajien kanssa. 

Poliisi kertoi eilen, ettei se tämän hetkisten tietojen perusteella ole tekemässä uusia laajoja etsintöjä Nuuksion kansallispuistossa, josta Nelaa on etsitty viime viikot.  Etsinnät on keskitetty Nuuksioon, sillä puiston alueelle menevän paikallisbussin valvontakameraan oli tallentunut kuvaa Nelasta. Lisäksi hänen puhelimen viimeisin signaali on jäljitetty alueelle.

Sergei Utkin kertoi MTV Uutisille olevansa tyytyväinen siihen, että poliisi lopettaa etsinnät Nuuksion alueella.

– Se on hyvä, koska sitten poliisi saattaa keskittyä muihin mahdollisuuksiin – ehkä he tarkistavat valvontakameroita muiltakin alueilta.  Olen ollut huolestunut siitä, että poliisi etsii vain Nuuksiosta.

– Itse keskityn etsinnöissä Nuuksion eteläpuolella oleviin alueisiin. Hän ei välttämättä ole siellä, mihin puhelin on viimeisimmäksi jäljitetty.

– En usko että hän enää kävelee maastossa eteenpäin, mutta ehkä joku on antanut hänelle suojaa. Joku, joka ei seuraa uutisia, Sergei Utkin sanoo.

Työmatkalleen Helsingin Malminkartanosta lähtenyt ollut Utkina katosi oudosti keskiviikkona 9. syyskuuta.

Otsikkoa muutettu klo 20.40.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme