Mainos
Mainos

Etsintäpartion käsiin tarttunut vain roskia – MTV seuraa Nelan etsintöjä

Poliisi jatkaa kadonneen Nela Utkinan etsintöjä Nuuksiossa tänään. MTV Uutiset on paikan päällä seuraamassa etsintöjä.

Klo 14:00: Etsinnät ovat jatkuneet aamusta asti, mutta toistaiseksi vapaaehtoinen etsintäpartio on saanut kerätä vain roskia.

Klo 11.35: Tarkentunut päivän etsintäpaikka on oheisella kartalla. Metsässä on noin sata etsijää.

Etsinnät on aloitettu järven pohjoispuolelta. Hirvestäjät saapuvat paikalle puolelta päivin, jonka jälkeen etsinnät siirtyvät länsipuolelle.

Jos Utkinaa ei nyt löydy, poliisin mukaan kyseessä ovat tällä tietoa viimeiset laajat maastoetsinnät viranomaisten toimesta.

– Jos ei mitään tule, niin tämä on se periaatteellinen linjaus. Sitten ne on katsottu ne alueet, jotka meidän tietomme mukaan ovat oleellisia, kertoo tutkinnanjohtaja Teemu Kruskopf MTV Uutisille.

Torstaina poliisi sai tiedon havainnosta Nuuksion Pitkäjärveltä, joka saattoi liittyä kadonneeseen henkilöön. Tarkastuksen jälkeen havainto osoittautui punaiseksi poijuksi.

Poliisi teki viimeisimmän laajan etsinnän viime viikonloppuna Nuuksion Pitkäjärven ja Siikajärven välisellä maastoalueella. Lisäksi ilmasta käsin tutkittiin Nuuksion Pitkäjärven vesialuetta. Etsinnät ovat kohdentuneet kyseiselle alueelle poliisin saamien teletukiasematietojen perusteella, eivätkä ne tuottaneet tulosta.

Tshekkiläinen 27-vuotias Nela Utkina katosi viisi viikkoa sitten.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme