Mainos
Mainos

Neljä kuoli tulipalossa Liperissä

Neljä ihmistä on kuollut omakotitalon palossa Pohjois-Karjalan Liperissä eilisiltana. Palossa menehtyi talon omistanut mies ja hänen kolme lastaan. Lapset olivat 3- 6- ja 9-vuotiaita.

Isä ja kolme alaikäistä lasta ovat kuolleet Liperissä sattuneessa tulipalossa. Poliisin mukaan omakotitalon syttymissyy ei ole vielä varma, mutta rikoksenkaan mahdollisuutta ei ole suljettu pois.

Palossa kuolivat talon omistanut 29-vuotias mies ja hänen kolme lastaan. Lapset olivat 3-, 6- ja 9-vuotiaita. Kaikki olivat samassa huoneessa. Omakotitalon sisusta tuhoutui täydellisesti, mutta ulkoa rakennus säilyi lähes vahingoittumattomana.

Liperin Parreenmäellä tapahtuneen palon tarkkaa ajankohtaa ei tiedetä. Joensuun poliisin mukaan talo syttyi palamaan perjantain kello 18:n ja eilisen kello 18:n välisenä aikana. Poliisi sai tiedon asiasta tänään hieman kello 19:n jälkeen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme