Mainos
Mainos

Ahde/Räty-juttu: Nesrin Can yritti välttyä todistamasta

AKT:n entisen puheenjohtajan Timo Rädyn entinen sihteeri Nesrin Can vetosi oikeuteen, jotta ei joutuisi todistamaan Rädyn puolesta.

Timo Rätyä epäillään työturvallisuusrikoksesta ja pahoinpitelystä. Rädyn sihteerinä toiminut Nesrin Can on merkitty Rädyn henkilötodistajaksi oikeudenkäynnin viimeisenä päivänä. Hän vetosi oikeuteen, jotta ei joutuisi puolustamaan. Perusteluiksi Can esitti lääkärintodistuksen.

Helsingin käräjäoikeus kuitenkin päätti torstaina, että Cania kuitenkin kuullaan todistajana.

Myös Rädyn todistajaksi merkitty Matti Ahonen esitti oikeudelle lääkärintodistuksen, jotta välttyisi todistamasta. Tästä huolimatta myös häntä kuullaan oikeudessa todistajana.

Sen sijaan Rädyn puolesta ei kuulla todistajalistaan merkittyjä Reino Rautajokea ja Jyrki Halvaria.

 

Näin Rädyn henkilötodistajaksi merkityistä kahdeksasta henkilöstä kaksi yritti välttyä todistamasta ja kahden todistusta oikeudessa ei kuulla.

 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot